Beschermd wonen

Wanneer het je te veel wordt om te blijven wonen waar je nu woont en je sterk de behoefte hebt aan sturing in je leven, ben je bij WWAP op de goede plek. Je wordt hier opgevangen in een groep leeftijdsgenoten, maar doorloop wel je eigen traject, samen met je eigen begeleider. Op deze plaats mag je op een veilige en rustige manier ontwikkelen naar de persoon die je zijn wil in deze maatschappij, samen met alles waar je mee worstelt in je leven.

Op deze locatie is plek voor vijf jongeren en zijn er verschillende soorten dagbesteding aanwezig. Op die manier willen we je stimuleren om op zoek te gaan naar wat bij jou past.

Op deze locatie vinden we het belangrijk om zoveel mogelijk veiligheid te bieden. Dit betekent onder andere dat er altijd een begeleider aan het werk is als er jongeren op de groep zijn. Dit geld voor de dag, nacht, door de week en in het weekend. Of te wel zeven dagen per week vierentwintig uur per dag.

Daarnaast is het goed om te weten dat we op de locatie beschermd wonen ook een wel hele speciale bewoner hebben. Hij loopt op vier poten en heet Bo. Je raadt het al, een hond. WWAP gelooft in de kracht van dieren en we merken dat Bo een goede invloed en werking heeft op onze bewoners. Voor meer info en foto’s ga naar de pagina vrije tijd.

Enthousiast geworden? Voor het aanvraagformulier beschermd wonen klik hier.