Nieuwsbrief

15/05/2022 dagbesteding, ambulante woonplekken, huishoudelijke ondersteuning

De dagbestedingsruimte heeft een make-over en een uitbreiding gehad. Er worden nu ook kaarsen gemaakt en binnenkort worden hier vogelhuisjes aan toegevoegd. De creativiteit van onze bewoners lijkt geen grenzen te kennen. Uiteraard gaan we ‘gewoon’ door met het hakken van haardhout en aanmaakhout. Interesse in een of meerdere van deze artikelen? Laat het ons weten.

Een ander leuk nieuwtje! Per 1 juni hebben we nog twee ambulante plekken bij het winkelcentrum van de Bellestein. De andere ambulante woonplekken op het maandereind zijn nu volledig in gebruik genomen door onze bewoners. Wij, als team WWAP, genieten er ontzettend van om te zien hoe de jongeren ook bij deze begeleidingsvorm hun pad naar zelfstandigheid zoeken en maar al te vaak ook vinden.

Teamuitbreiding! Nora is aangenomen voor alle huishoudelijke ondersteuningen voor onze twee adressen op de Veenderweg. Deze social work student met de focus op geestelijke gezondheidszorg is een echte aanwinst voor ons team.

01/02/2022 nieuwe woningen en bewoners

Vanaf 1 februari krijgt WWAP een aantal studio’s waardoor bewoners verder kunnen doorgroeien naar zelfstandigheid. Door deze uitbreiding komt er bij WWAP ook weer woonruimte vrij waardoor we maar liefst zeven nieuwe bewoners kunnen verwelkomen.

We zijn ontzettend blij met deze stap. Groeien is altijd fijn maar vooral de extra mogelijkheden die het ons geeft om onze bewoners zo goed mogelijk te kunnen helpen maakt ons enthousiast over deze uitbreiding. Nu wordt er nog even hard geklust. Zie foto’s 😉